İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim

İş güvenliği uzmanı olmak isteyen kursiyerlere, mesleki becerilerini iş yerlerinde uygulayabilmeleri için gerekli iş sağlığı ve güvenliği bilgisini kazandırmaktır.

Eğitimin İçeriği

Eğitim programı 90 saat uzaktan, 90 saat online ve 40 saat staj olmak üzere 220 saatten oluşmaktadır. ( Staj imkanı kurumumuzda bulunmaktadır).

Bütün katılımcıların uzaktan eğitim derslerinde kameralarının açık olması zorunludur. Katılımcılardan kamerası kapalı olanlar devamsız sayılacaktır.

Eğitim süresi bir günde en fazla 6 saattir. Bir ders saati 45 dakika ders ve 15 dakika dinlenmeden ibarettir. Blok ders yapılamaz. Devamsızlık süresi 6 saat ile sınırlıdır.

Eğitimin Önkoşulu

Eğitime; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi mezunları, Fen veya Fen Edebiyat Fakültesi Fizik, Kimya ve Biyoloji mezunları ile Teknik Öğretmen, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı mezunları başvurabilmektedir.

İlgili sınava girebilmek için gerekli katılım belgesine sahip olunur.

81 offline + 99 saat online + 40 saat uygulama

Eğitmen(ler)i

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyeleri akademik kadrosundan eğitim.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 26.02.2024 15:25:40 tarihinde güncellenmiştir.