III. Dönem KGK Bağımsız Denetçi Eğitimi Sertifika Töreni

Marmara Üniversitesi - Ankara Üniversitesi İşbirliği ve TÜRMOB-İSMMMO'nun desteği ile gerçekleştirdiğimiz 3. Dönem KGK Bağımsız Denetçi Eğitimi Sertifika Töreni Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü Ord. Prof. Dr. Reşat KAYNAR Salonunda gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin ortak protokol çerçevesinde gerçekleştirdiği eğitim programlarının 3. döneminin tamamlanması ile eğitimini başarıyla tamamlayan 1295 meslek mensubu sertifika almaya hak kazanmıştır.

27 Ağustos 2015, Perşembe günü düzenlenen sertifika töreni MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet YILMAZ, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet ERSOY, İSMMMO Başkanı Yahya ARIKAN, Eğitime katkı sağlayan öğretim üyelerimiz, idari personelimiz ve 3. dönem eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 540 meslek mensubunun katılımları ile gerçekleştirmiş bulunmaktadır.

Program açılış konuşmasını yapan MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, tarihi temeli Hamidiye Ticaret Mektebi Alisine dayanan Marmara Üniversitesinin, Türkiye’de muhasebe eğitiminin amiral gemisi olduğunu vurguladı.

YILMAZ konuşmasına aşağıdaki şekilde devam etti:

"KGK 2013 Tarihinden İtibaren Bağımsız Denetçi Geçiş Dönemi Eğitimleri için üniversiteleri yetkilendirmiştir. Marmara Üniversitesi  de 2013 yılından itibaren  geçiş dönemi eğitimlerini dönemler halinde gerçekleştirmiştir. Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi  Eylül 2013-Aralık 2014 tarihleri arasında  toplam 17  eğitim programı düzenlemiştir. Bu eğitimler sonunda yaklaşık 700 kadar meslek mensubu bağımsız denetçi ruhsatı almaya hak kazanmıştır. Üniversitemiz bu alandaki çok sayıda üniversite arasında eğitimdeki kalite ve disiplini ile farklılık yaratmayı başarmıştır.

Konuşmasının sonunda sertifika almaya hak kazanan tüm meslek mensuplarına sertifikalarının hayırlı uğurlu gelmesini, meslek hayatlarında başarı ve bol kazanç getirmesini diledi."

Törene katılan İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dr. Yahya ARIKAN'ın konuşmasından sonra Marmara Üniversitesi - Ankara Üniversitesi İşbirliği ve TÜRMOB-İSMMMO'nun desteği ile gerçekleştirilen eğitim programlarının gerçekleşmesinde katkıları bulunan yöneticilere teşekkür plaketlerinin takdimine geçildi.

Eğitim programlarının gerçekleşmesinde sağlamış olduğu desteklerden dolayı Rektör adına Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet ERSOY ve MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet YILMAZ teşekkür plaketlerini Dr. Yahya ARIKAN'a takdim ettiler.

Eğitim programlarının gerçekleşmesinde sağlamış olduğu desteklerden dolayı MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet YILMAZ teşekkür plaketlerini üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet ERSOY ve öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal İBİŞ'e takdim etti.

Eğitimlerin başarıyla sürdürülmesinde ve tamamlanmasında önemli katkıları bulunan eğitim koordinatörleri Doç. Dr. Özgür ÇATIKKAŞ ve Doç. Dr. Mert ERER'e teşekkür plaketlerini MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet YILMAZ takdim etti.

Plaketlerin takdiminden sonra eğitimlerin gerçekleşmesinde katkıda bulunan öğretim üyelerine MÜSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özgür AKPINAR teşekkür belgelerini takdim etti.

Plaket ve teşekkür belgelerinin takdiminden sonra kokteyl ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

...I-II. DÖNEM KGK BAĞIMSIZ DENETÇİ SERTİFİKA TÖRENİ İÇİN TIKLAYINIZ...