GEMHAM Hücre Kültürü Teorik ve Uygulamalı Eğitim

Eğitimin Amacı

Katılımcılara günümüzde sağlık alanında farklı amaçlar için kullanılan hücre kültürü yöntemi hakkında temel bilgilerin verilmesi ve ardından yöntemin pratik uygulamasının birebir olarak yapılması amaçlanmaktadır.

Eğitimin İçeriği

Teorik ve Uygulamalı eğitim 2 gün olacak şekilde planlanmıştır. Teorik eğitimde dersler öğretim üyelerimiz tarafından GEMHAM merkezimiz toplantı salonunda anlatılacaktır. Uygulamalı eğitimler katılımcılarımızın birebir kendilerinin deneyi yapabilecekleri şekilde planlanmış olup, GEMHAM hücre kültürü laboratuvarında yapılacaktır.

Adres Bilgileri:

Marmara Üniversitesi Genetik ve Metabolik Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezi (GEMHAM)

Marmara Üniversitesi Başıbüyük Yerleşkesi, Tıp Fakültesi Binası -1.Kat

Başıbüyük Mah. Maltepe Başıbüyük Yolu Sok. No:9/1

Maltepe - İstanbul

Eğitimin Hedef Kitlesi

Lisans, Yüksek lisans, doktora ve tıpta uzmanlık öğrencileri, akademisyenler ve konuya ilgi duyan araştırmacı ve sektör temsilcileri

Eğitimin Önkoşulu

Program temel araştırma tekniklerini katılımcılara sunacağı için, katılımcının temel bilgi hakkında fikri olması gerekmektedir.

Eğitimin Çıktısı

Öğretilen yöntemler hakkında teorik ve pratik deneyim kazandırılması.

Eğitimin Süresi

10 saat, 2 gün

Eğitmen(ler)i

Prof. Dr. Betül Yılmaz, Doç. Dr. Pınar Mega Tiber, Öğr. Gör. Dr. Ayşe Mine Yılmaz Göler,

Kayıt İçin: https://sembys.marmara.edu.tr/course/gemham_hucre_kulturu_teorik_ve_uygulamali_egitim_programi

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 21.07.2023 11:45:21 tarihinde güncellenmiştir.