Robotik Kodlama Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

K - Rob Egit.jpg (126 KB)

Bu eğitim ile pedagojik ilkeler çerçevesinde yaparak öğrenme prensibine göre robotik kodlama eğitiminin nasıl verilmesi gerektiği eğiticilere anlatılacaktır. Anaokulundan üniversiteye kadar her yaşa uygun MRT STEAM robotlarıyla tanışacak olan ve derslerde materyallerini geliştirecek olan kursiyer eğiticilerimiz geleceğin dili olan robotik kodlamayı öğreneceklerdir.

1. Grup Katılımcıları

2. Grup Katılımcıları

64 saatlik eğitim sonunda kursiyer eğiticilerimiz temel robotik kodlama becerilerine sahip olacaklardır. Ayrıca kursiyer eğiticilerin kişisel ve teknolojik gelişimine katkı sağlayacak olan yeni nesil materyal geliştirme eğitimleri de bu kurs kapsamında verilecektir. Kurs sonunda eğitimde başarılı olan katılımcılara eğitim sertifikası verilecektir. Program kontenjanı 20 kişi ile sınırlıdır.

Program Çıktısı

Bu program, katılımcıların robotik kodlama eğitimi verebilmeleri için gerekli olan 64 saatlik eğitici sertifikası alabilmelerini sağlar.

Program Önkoşulu

Herhangi bir fakülte mezunu veya fakültelerin mezuniyet aşamasında olan son sınıf öğrencisi ya da usta öğretici yeterliliğine haiz önlisans mezunu olmak.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Enstitüler Binası ve İbrahim Üzümcü Bilgisayar Salonu (C105)

Program Tarihleri
(Program tarihleri değişiklik gösterebilmektedir.)

05 - 28 Aralık 2019 (Çarşamba ve Perşembe 17:00-21:00 / Cumartesi 09:00-17:00)

Program Süresi

Temel eğitim 64 saattir. Dersler yaparak öğrenme esasına göre uygulamalı olarak işlenecektir.

Kayıt için Gerekli Belgeler

Fakülte/Yüksekokul Diploma Fotokopisi (ya da e-Devlet çıktısı)
Öğrenci ise Öğrenci Belgesi

Program Eğitmenleri

Dr. Öğr. Üyesi Serkan Aydın (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğr. Üyesi / Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Uzmanı) - Koordinatör
Arş. Gör. Ali Sarıkaş (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı / Teknisyen, Öğretmen ve Yüksek Mühendis)
Arş. Gör. Emre Çanayaz (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı / Tekniker ve Yüksek Mühendis)

Ders Programı için tıklayınız

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 09.12.2019 13:30:58 tarihinde güncellenmiştir.