Nanoteknoloji ve 3 Boyutlu Yazıcı Eğitimi Lise Yaz Okulu

Akademik alanda istekli ve yetenekli öğrencilerin güçlü yönlerinin belirlenmesine, hem üniversite tercihinde hem de bu öğrencilerin severek potansiyellerini kullanabilecekleri bir alanda uzmanlaşmalarına olanak sağlayacaktır. Ülkemizin stratejik, teknolojik, liderlik ve ekonomik gelişiminde işini severek ve bilerek yapan gençler öncü olacaktır. Bu programın amacı lise öğrencilerine üniversite öncesi mühendislik tasarım süreçleri ve laboratuvar işleyişi hakkında uygulamalı eğitim vermektir. Katılımcılara teorik ve teknik kazanımların yanında Göztepe Kampüs yaşamını tecrübe etme fırsatı sağlanacak ve katılımcılar tecrübeli akademik kadrolardan mentörlük alma fırsatı bulacaktır. Uygulamalı eğitimin öğrenciler üzerindeki olumlu etkileri:

· Öğrenci yeteneğinin keşfi ve gelişiminin desteklenmesi
· Öz-güven artırması
· Düşünme becerilerini geliştirme ve yeni nesil teknolojiyi tanıtma
· Motivasyon arttırma
· İletişim becerilerini geliştirme
· Üniversite ortamını tecrübe etme

Program Çıktısı

Uygulamalı NanoteknolojiBiyomalzeme ve Mühendislik Tasarım alanında bilgi sahibi olunacak. Nanomalzeme üretimi ve 3 boyutlu yazıcılarda tasarım yapacaklar, ürettikleri malzemeleri taramalı elektron mikroskobu ve diğer test cihazların inceleyip analiz edecekler.

Program Önkoşulu

Lise ve lisans öğrenci/mezun olanlar programa başvurabilir.

Program Yeri

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü
Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Program Süresi

20 saati (örgün) teorik, 20 saati uygulama (10 saat sınıf içi + 10 saat laboratuvar) ve çay/yemek aralarında kişisel mentörlük 5 olmak üzere toplam 45 saattir.

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdanının aslı ve fotokopisi
1 adet vesikalık
Ödeme dekontu (Ödeme kayıt sırasında da yapılabilir)

Program Tarihleri
(Program tarihleri değişiklik gösterebilmektedir.)

Daha sonra açıklanacaktır.

Program Ücreti

2000 TL (KDV dahil) – Ücrete eğitimler, çay / kahve ve kampüs yemekhanesinde öğle yemeği dahildir.
İndirim oranları için tıklayınız

Program Koordinatörü

Doç. Dr. Muhammet Uzun
m.uzun@marmara.edu.tr

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 16.12.2019 10:17:59 tarihinde güncellenmiştir.