Çocuklarla Robotik Kodlama İleri Seviye Eğitim Programı

K - Rob Ileri.jpg (154 KB)

Marmara Üniversitesi bünyesinde açılan Çocuklarla Robotik Kodlama Orta Seviye Kursunu başarıyla bitiren veya akademisyenlerin yapacak olduğu değerlendirme sonucu robotik kodlama bilgisinin ileri seviye kursuna katılabilecek düzeyde olduğunu kanıtlayabilen öğrenciler katılabilecektir. Kurs mevcudu en fazla 5 kişi olacaktır.

Geleceğin Meslekleri Çalışmaları Kitapçığı'na ulaşmak için tıklayınız

Ayrıca çocuklar; tekniker ve mühendislerin yetiştirildiği laboratuvar ve atölyelerde eğitim alarak erken yaşta üniversiteli olmanın heyecanını yaşayacaklar ve kampüs ortamıyla tanışmış olacaklardır.

Program Çıktısı

32 saatlik robotik kodlama eğitiminin ardından öğrencilere Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin onaylı katılım belgesi takdim edilecektir.

Program Tarihi
(Program tarihleri değişiklik gösterebilmektedir.)

15 Şubat - 04 Nisan 2020

Temel eğitim 32 saattir. Dersler yaparak öğrenme esasına göre uygulamalı olarak işlenecektir.

2000 TL (KDV Dahil)

Kayıt için 216 777 0 700

Program Eğitmenleri

Dr. Öğr. Üyesi Serkan Aydın (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğr. Üyesi / Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Uzmanı) - Koordinatör
Arş. Gör. Ali Sarıkaş (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı / Teknisyen, Öğretmen ve Yüksek Mühendis)
Arş. Gör. Emre Çanayaz (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı / Tekniker ve Yüksek Mühendis)

Ders Programı

Dersin Adı Tarihi  Eğitmeni
 Bilgisayarda Robotik Kodlama 15.02.2020  Arş. Gör. Emre Çanayaz
 Robot Yapım Atölyesi 21.02.2020  Arş. Gör. Ali Sarıkaş
 Bilgisayarda Robotik Kodlama 28.02.2020  Arş. Gör. Emre Çanayaz
 Robot Yapım Atölyesi 06.03.2020  Arş. Gör. Ali Sarıkaş
 Bilgisayarda Robotik Kodlama 13.03.2020  Arş. Gör. Emre Çanayaz
 Robot Yapım Atölyesi 20.03.2020  Arş. Gör. Ali Sarıkaş
 Bilgisayarda Robotik Kodlama 27.03.2020  Arş. Gör. Ali Sarıkaş
 Robot Yapım Atölyesi 04.04.2020  Dr. Öğr. Üyesi Serkan Aydın

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 14.02.2020 16:43:43 tarihinde güncellenmiştir.