Çocuklarla Robotik Kodlama İleri Seviye Eğitim Programı

K - Rob Ileri.jpg (154 KB)

Marmara Üniversitesi bünyesinde açılan Çocuklarla Robotik Kodlama Orta Seviye Kursunu başarıyla bitiren veya akademisyenlerin yapacak olduğu değerlendirme sonucu robotik kodlama bilgisinin ileri seviye kursuna katılabilecek düzeyde olduğunu kanıtlayabilen öğrenciler katılabilecektir. Kurs mevcudu en fazla 5 kişi olacaktır.

Geleceğin Meslekleri Çalışmaları Kitapçığı'na ulaşmak için tıklayınız

Ayrıca çocuklar; tekniker ve mühendislerin yetiştirildiği laboratuvar ve atölyelerde eğitim alarak erken yaşta üniversiteli olmanın heyecanını yaşayacaklar ve kampüs ortamıyla tanışmış olacaklardır.

Program Çıktısı

32 saatlik robotik kodlama eğitiminin ardından öğrencilere Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin onaylı katılım belgesi takdim edilecektir.

Program Yeri

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Enstitüler Binası

Program Tarihi

(Program tarihleri değişiklik gösterebilmektedir.)

Program Süresi

Temel eğitim 32 saattir. Dersler yaparak öğrenme esasına göre uygulamalı olarak işlenecektir.

Kayıt için 216 777 1624-25

Program Eğitmenleri

Dr. Öğr. Üyesi Serkan Aydın (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğr. Üyesi / Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Uzmanı) - Koordinatör
Dr. Öğr. Üyesi Ali Sarıkaş (Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı / Teknisyen, Öğretmen ve Yüksek Mühendis)

Ders Programı

İlk Mezunlarımız

i1.jpg (486 KB)

i6.jpg (653 KB)

i4.jpg (651 KB)

i5.jpg (581 KB)

i2.jpg (2.16 MB)

i3.jpg (1.31 MB)

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 22.04.2024 11:58:54 tarihinde güncellenmiştir.