Bilgisayarlı Maç Analizi ve Scouting

Futbolda kullanım alanı gün geçtikçe artan Maç Analizi ve Scouting sertifika programı, teorik ve pratik eğitimlerle Marmara Üniversitesi deneyimli öğretim elemanları tarafından verilecektir. Programda amaçlanan, bir futbol müsabakası esnasında gerçekleşen taktik ve teknik verilerin geri bildirimlerinin bilgisayar ortamında ne şekilde alındığı ve maç analizi ile scouting amacıyla nasıl yorumlandığını kavramaktır.

Eğitimin İçeriği

Dünya ve Türkiye'deki güncel alan uygulamaları ve literatür temelinde oluşturulmuştur.

Temel konular;

• Bilgisayarlı Maç Analizine Giriş
  • Bilgisayarlı Maç Analiz Kavramları
  • Bilgisayarlı Takım Analizi
  • Bilgisayarlı Rakip Analizi
  • Bilgisayarlı Oyuncu Analizi
  • Bilgisayarlı Scout Analizi

1. Beden Eğitimi ve Spor alanında Futbol branşında lisans eğitimini sürdüren veya tamamlamış olanlar
  2. Marmara Üniversitesi’nde eğitim gören tüm lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri
  3. TFF maç analizi sertifikasına sahip olanlar

Eğitimin Önkoşulu

Ön Koşul Bulunmamaktadır. Katılımcıların eğitimlere şahsi bilgisayarlarını getirmeleri zorunludur.

Yukarıda belirtilen konular, sertifika eğitimi süresince önce teorik sonrasında uygulamalı olarak katılımcılara anlatılacak olup, sertifika eğitimi sonunda katılımcılar teorik ve uygulamalı sınava katılacaklardır. Başarılı oldukları takdirde “MÜSEM Bilgisayarlı Maç Analizi Sertifikası ve Scouting” almaya hak kazanacaklardır.

4 Hafta (60 Saa)

Eğitmen(ler)i

Doç.Dr. Tuba KIZILET

Doç.Dr. Recep Fatih KAYHAN

Kayıt İçin: https://sembys.marmara.edu.tr/course/bilgisayarli-mac-analizi-ve-scouting-sertifika-programi-1

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 25.07.2023 09:52:33 tarihinde güncellenmiştir.