GEMHAM Floresans ve Konfokal Mikroskobi Teorik ve Uygulamalı Eğitimi

Eğitimin Amacı

Floresans ve Konfokal Mikroskobi Teorik ve Uygulamalı Eğitim ProgramıFloresans ve Konfokal Mikroskobi Teorik ve Uygulamalı Eğitim Programı metodların detaylı tanıtımı ve sonrasında laboratuvarda birebir uygulanması olarak toplam 11 saatlik ve 2 günlük planlanmıştır. Bu programın amacı araştırmalarında immünfloresans metodları kullanmak isteyen kişilere, temel bilgileri detaylı biçimde sunarak floresans ve konfokal mikroskopta uygulamalı olarak deneylerin kavranmasının sağlanmasıdır. Metodlar tüm detayları ile birebir tartışılarak uygulanacaktır. Ayrıca, programın sayesinde katılımcılar edindikleri bilgi ve tecrübeleri belgelendirerek kariyerlerinde gerekli yerlerde kullanabileceklerdir.

Eğitimin İçeriği

Teorik ve Uygulamalı eğitim 2 gün olacak şekilde planlanmıştır. Teorik eğitimde dersler öğretim üyelerimiz tarafından GEMHAM merkezimiz toplantı salonunda anlatılacaktır. Uygulamalı eğitimler katılımcılarımızın birebir kendilerinin deneyi yapabilecekleri şekilde planlanmış olup, GEMHAM konfokal mikroskobi laboratuvarında yapılacaktır.

Adres Bilgileri:

Marmara Üniversitesi Genetik ve Metabolik Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezi (GEMHAM) Marmara Üniversitesi Başıbüyük Yerleşkesi, Tıp Fakültesi Binası -1.Kat

Başıbüyük Mah. Maltepe Başıbüyük Yolu Sok. No:9/1

Maltepe - İstanbul

Eğitimin Hedef Kitlesi

Lisans, Yüksek lisans, doktora ve tıpta uzmanlık öğrencileri, akademisyenler ve konuya ilgi duyan araştırmacı ve sektör temsilcileri

Eğitimin Önkoşulu

Program temel araştırma tekniklerini katılımcılara sunacağı için, katılımcının temel bilgi hakkında fikri olması gerekmektedir.

Eğitimin Çıktısı

Öğretilen yöntemler hakkında detaylı teorik bilgi ve deneyim kazandırılması.

Eğitimin Süresi

10 saat, 2 gün

Eğitmen(ler)i

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 21.07.2023 11:44:21 tarihinde güncellenmiştir.