Bilimsel Araştırma Nedir ve Nasıl Planlanır Eğitim Programı

1Web_Çalışma Yüzeyi 1.jpg (174 KB)

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için:

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Merkezimiz işbirliği ile düzenlenen Bilimsel Araştırma Nedir ve Nasıl Planlanır Eğitim Programı ile Tıp Fakültesi öğretim üyelerimiz, sağlıkla ilgili alanlardaki genç öğretim üyeleri ve uzmanlarına araştırma tipleri ve araştırma planlaması hakkında bilgi vererek, kurumsal araştırma becerilerinin artırılmasını ve araştırma kapasitesinin güçlendirilmesini hedeflemektedir. Paralelinde multi-disipliner araştırmalar için akademik ortam oluşturulması da amaçlanmaktadır. Katılım kontenjanı, beşi öğrenci olmak üzere 40 kişi ile sınırlandırılmıştır. 21 saatlik program sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.

Sağlıkla ilgili bir fakültede okuyan ve/veya eğitimini tamamlamış kişiler, Sağlıkla ilgili bir alanda çalışan genç öğretim üyeleri ve uzmanları.

Bu kurs sonunda katılımcılar; Araştırma alt tiplerini sayabilecek, Araştırma amacı belirleyebilecek ve bu amaca uygun araştırma tipini seçebilecek, Etik kurul başvurusu hazırlayabilecek, BAPKO’ya araştırma projesi hazırlayabilecek, ilgili prosedürleri yerine getirme becerisi elde edecek, TUBİTAK vb. araştırma projelerini hazırlayıp iletebilecek, Araştırma sonuçlarının analizini, yorumlanmasını ve sunumunu yapabileceklerdir.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 04.07.2024 10:58:58 tarihinde güncellenmiştir.