Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

K - IKY.jpg (93 KB)

Katılımcılarının, İnsan Kaynakları alanında stratejik ve yönetsel açıdan bilgilerini güncelleyerek yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı, Marmara Üniversitesi'nin 137 yıllık işletmecilik birikimiyle iz bırakmak ve gelişmek isteyenlere kapılarını açıyor.

Konusunda uzman Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından ve uygulamalardan örneklerle ayrıntılı bir şekilde verilecek eğitim ile Stratejik İnsan Kaynakları konusunda bilginizi arttırarak yetkinlik kazanabilirsiniz.

Göztepe Kampüsümüzde Cumartesi ve Pazar günleri verilecek toplam 60 saatlik eğitim beş hafta sonunda tamamlanacak ve programı başarı ile tamamlayanlara Marmara Üniversitesi'nin resmi sertifika belgesi verilecektir. Programı ücreti (KDV dahil) 3250 TL'dir.

Hedef Kitlesi

İnsan kaynakları alanında üst ve orta düzey yöneticiler, çalışma hayatında tecrübeye sahip olup kendini geliştirmek isteyen yöneticiler ve yönetici adayları

Program Tarihleri

Daha sonra açıklanacaktır. (Cumartesi-Pazar günleri / Saat 09:30-16:30 arasında)

Program Yeri

İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri ve
 Dijitalleşen İK Süreçleri

6 Saat

Önkayıt Formu bilgilendirme amacıyla doldurulmakta olup kursiyer adayına kontenjan hakkı vermemektedir.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 02.04.2020 13:53:29 tarihinde güncellenmiştir.