İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim Programı

Kesin kayıt ve ödeme işlemleri SEMBYS sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olup program tarihi ve kayıtlanma tarih aralığı sitemiz üzerinden daha sonra açıklanacaktır.

Güncel gelişmelerden haberdar olabilmek için lütfen aşağıdaki Önkayıt Formu'nu eksiksiz ve doğru olarak doldurduğunuzdan emin olunuz.

Eğitime; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi mezunları, Fen veya Fen Edebiyat Fakültesi Fizik, Kimya ve Biyoloji mezunları ile Teknik Öğretmen, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı mezunları başvurabilmektedir.

Bakanlık kuralları gereği kursiyerlerin sınavdan yaklaşık 70 gün önce staj da dahil olmak üzere tüm kursu (uzaktan eğitim + örgün eğitim + uygulama) bitirmiş ve İSG Katip'ten onaylatmış olması gerekmektedir. Bu nedenle başvurularınızı sınavdan en az 5-6 ay önce yapmış olmanız gerekir.

Kontenjan sayısı 25 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Aşamaları

90 saat - Uzaktan Eğitim

90 saat - Örgün Eğitim (Pandemi sebebi ile uzaktan canlı-senkron ders)
40 saat - Uygulama

Program Tarihi

..........

Eğitim Yeri

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Göztepe Kampüsü, Kadıköy - İstanbul

Ücret

.......... TL (KDV dahil)

Temel İş Güvenliği (C Sınıfı) Uzmanlığı Eğitim Programı Önkayıt Formu

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 24.03.2021 12:59:33 tarihinde güncellenmiştir.