Meme Hemşireliği (MEHEM) Sertifika Töreni gerçekleştirildi.

Merkezimiz bünyesinde yürütülen Meme Hemşireliği Sertifika Programı'nın (MEHEM) sertifika dağıtım töreni 07 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen yemekli organizasyonla gerçekleştirildi.

Törene Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli, Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden program koordinatörlerimiz Prof. Dr. M. Bahadır Güllüoğlu, Öğr. Gör. Dr. Aylin Erdim, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Özgür Akpınar ile programda ders veren öğretim elemanlarımız katıldı.

Programda ders veren veren öğretim elemanlarımızın özverili çalışmaları nedeniyle tüm eğitmenlerimizi temsilen koordinatörümüz Prof. Dr. M. Bahadır Güllüoğlu'na Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz'ın teşekkür belgesini sunmasının ardından sertifika almaya hak kazanan hemşirelere belgeleri takdim edildi.