Zeka Oyunları ve Sıradışı Problemler Eğitmen Eğitimi Sertifika Programı

Zeka Oyunları ve Sıradışı Problemler Eğitmen Eğitimi konulu sertifika programı kapsamında katılımcıların zeka potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi; problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmesi; hızlı ve doğru karar vermesi; sistematik bir düşünce yapısı geliştirmesi; zeka oyunları kapsamında bireysel, takım halinde ve rekabet ortamında çalışma becerileri geliştirmesi ve problem çözmeye yönelik olumlu bir tutum geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Sertifika programı katılımcıların problemleri algılama ve değerlendirme kapasitelerinin geliştirilmesini; farklı bakış açıları oluşturabilmelerini; problemle karşılaştıklarında hızlı ve doğru karar verebilmelerini; bir konuya ve çözüme odaklanma alışkanlığı geliştirebilmelerini; akıl yürütme ve mantığı etkili bir şekilde kullanma kapasitelerini geliştirmelerini sağlayacaktır.

Katılımcılar zeka oyunları ve problemleriyle bireysel çalışmalar ve grup çalışmalarında kendi yeteneklerini ve potansiyellerini daha iyi tanıyacak; geliştirecek ve özgüvenlerini artıracak; başarı için sistemli ve disiplinli çalışma alışkanlıkları kazanacak ve başarısızlık halinde yılmadan alternatif çözüm ve stratejiler oluşturma tutum ve davranışlarını geliştireceklerdir.

Hedef Kitlesi
Öğretmenler, öğretmen adayları, üniversite öğrenci ve mezunları

Eğitim Süresi
12 hafta sürecek programın toplam ders saati haftada 6 saatten toplam 72 saattir

Eğitim Yeri
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Enstitüler Binası

Eğiticiler
Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir (Danışman / Koordinatör)
Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Pusmaz
Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çanakçı
Öğr. Gör. Dr. Ahmet Bilal Yaprakdal

Eğitim Başlangıç Tarihi
17 Şubat 2018

Eğitim Ücreti
1200 TL (KDV dahil)
İndirim oranları için tıklayınız

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 03.04.2018 16:16:33 tarihinde güncellenmiştir.