YGS Matematik ve YGS-LYS Geometri Yaz Kampı

Matematik ve Geometri Yaz Kampı Programı tüm lise öğrencilerine uygun olup, üniversiteye giriş sınavları için hazırlık amaçlı olup dersin anlatımında test sistemi ve üniversiteye giriş sınavlarının formatı esas alınmıştır. Kamplarımız 15 kişilik gruplar oluştukça sene içerisinde düzenli olarak açılacaktır.

1 · YGS Matematik Yaz Kampı

Ders Konuları
· Doğal Sayılar
· Tam Sayılar
· Reel Sayılar
· Üslü-Köklü Sayılar
· Mutlak Değer
· Çarpanlara Ayırma
· Oran-Orantı
· Problemler
· Fonksiyonlar
· Kümeler
· Permütasyon
· Kombinasyon
· Olasılık

Eğitim Tarihi
Ağustos 2017

Eğitim Süresi
60 Saat (Dersler günde 4 saat şeklinde gün aşırı yapılacaktır)

Eğitim Ücreti
1500 TL (KDV Dahil)
İndirim oranları için tıklayınız

2 · YGS Geometri Yaz Kampı

Ders Konuları
· Üçgenler
· Dörtgenler
· Çemberler
· Analitik Geometri
· Çember Analitiği
· Katı Cisimler

Eğitim Tarihi
Daha sonra açıklanacaktır

Eğitim Süresi
60 Saat (Dersler günde 4 saat şeklinde gün aşırı yapılacaktır)

Eğitim Ücreti
1500 TL (KDV Dahil)
İndirim oranları için tıklayınız

Program koordinatörü/eğiticisi ve Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bülent Yılmaz Artvin'de 1966 yılında doğdu. Ege Üniversitesi’nden 1988 yılında Matematik lisans, 1992 yılında Marmara Üniversitesi'nden Yüksek Lisans ve 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Doktora derecelerini aldı. Program koordinatörü Doç Dr. Bülent Yılmaz’ın çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayımları bulunmaktadır. İlgili eğitim programı ile ilgili çalışmaları arasında devlet ve özel okullarda, dershanelerde ulusal matematik olimpiyatları için hazırlık çalışması yapma; ÖSYM Matematik Sınav Sistemleri Çalıştaylarına katılım; Fen Lisesi Bilim Kurulu üyeliği; Türkiye Ulusal Matematik Olimpiyat Çalıştayları'na katılım; çeşitli kurumların (özel üniversite, özel lise, devlet lise, dershane) matematik yarışmalarında soru hazırlama ve komisyonlarında görev alma; profesyonel eğitim ve ICF onaylı kariyer koçluğu sayılabilir.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 07.07.2017 15:17:50 tarihinde güncellenmiştir.