Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Programı

İçeriği, SPK Lisanslama Sınavlarına yönelik olarak hazırlanmış Düzey 1, Düzey 2 ve Düzey 3'e hitap eden eğitim programı 12 dersten oluşmakta olup eğitimlere modüler olarak katılım sağlanabilmektedir. Kurumsal eğitim talepleriniz için lütfen ofisimizle irtibata geçiniz.

Daha sonra açıklanacaktır.

Haftasonu 09.00-18.00

Kontenjan
20 kişi (Sınıflar asgari 10 kişi ile açılacaktır)

Hedef Kitlesi
· Sermaye Piyasası Düzey 1 Lisansı için sınava girecek olan adayların, bölüm fark etmeksizin ön lisans mezunu olması koşulu vardır.

· Sermaye Piyasası Düzey 2 ve Düzey 3 Lisansı için sınava girecek olan adayların, bölüm fark etmeksizin lisans mezunu olması koşulu vardır.

Sayılan lisansları almak üzere bu eğitim programına, herhangi bir işte çalışmayan ama belirtilen görevlerde çalışmak isteyen üniversite mezunları ile, lisans belgesi alacağı tarihte mezuniyetini belgeleyebilen üniversite öğrencileri de katılabilirler. Ayrıca, ilgili lisans belgelerine sahip olanlardan, değişen mevzuat bilgilerini güncellemek ve geliştirmek isteyenler de bu eğitimlere katılabilirler.

Program İçeriği

Eğitimin Adı

Süresi

Ücreti
(KDV dahil)

Genel Ekonomi

Sermaye Piyasası Araçları 1

Sermaye Piyasası Araçları 2

Yatırım Kuruluşları

Finansal Piyasalar

Takas, Saklama ve Operasyon İşlemleri

Finansal Yönetim ve Mali Analiz

Ticaret Hukuku

Muhasebe ve Finansal Raporlama

Temel Finans Matematiği ve Değerleme Yöntemleri

Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme

Geniş Kapsamlı SPK Mevzuatı ve Meslek Kuralları

24 saat

900 TL

İndirim oranları için tıklayınız

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 09.01.2017 12:07:03 tarihinde güncellenmiştir.