Eczacılara Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı (Kocaeli)

Kocaeli Eczacı Odası ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi işbirliği ile merkezimiz bünyesinde aşağıdaki eğitimler gerçekleştirilecektir. Eğitimler 30'ar saatlik 2 kur halinde toplam 60 saat olarak verilecektir. 60 saatlik 2 kuru tamamlayanlar sertifika, 30 saatlik 1 kuru tamamlayanlar ise katılım belgesi almaya hak kazanacaklardır. Eğitimin Modül 1’i tamamlanmış olup, Modül 2 başlayacaktır.

Kimler Katılmalı

Günümüzde eczacının hasta tedavisinde, eğitiminde ve izleminde daha aktif roller alması gerekliliği artık tartışılmaz bir gerçektir. Eczacının danışman rolünü ortaya koyabilmesi ve birinci basamak sağlık hizmeti veren bir mesleğin mensubu olarak hastalarına daha faydalı olabilmesi için bilgilerini sürekli güncellemesi ve yenilikleri takip etmesi son derece önemlidir. Bu amaca cevap verecek şekilde tasarlanmış olan eğitime, mesleğine değer katmak isteyen tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Daha sonra açıklanacaktır

Yer

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Konferans Salonu

Dersler

Farmasötik Dozaj Formlarının Kullanım (Damlalar, Spreyler, Süspansiyonlar vb.) (3 saat) · Gebelik ve Laktasyon (2 saat) · Hiperlipidemi Tedavisinde Klinik Eczacının Rolü (2 saat) · Eczanelerde Karşılaşılan Dermatolojik Sorunlar (2 saat) · Antidiyabetik Etkili Fitoterapötikler ve İmmün Sistem Fitoterapötikleri  (2 saat) · Onkolojik Fitoterapötikler (3 saat) · Hipertansiyon ve Antihipertansifler (2 saat) · Eczacılar İçin Yaratıcı Drama (3 saat) · Depresyon ve Şizofreni Tedavisi (2 saat) · Depresyon ve Şizofreni Tedavisi (3 saat) · Karaciğer ve Böbrek Yetmezliklerinde İlaç Kullanımı (2 saat) · Obezite Tedavisinde Klinik Eczacının Rolü (2 saat) · Romatoid Artirit Tedavisi (2 saat)

Eğitmenler

Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu · Prof. Dr. Göksel Şener · Doç. Dr. Şule Rabuş · Doç. Dr. Mesut Sancar · Doç. Dr. Leyla Bitiş · Doç. Dr. Sevda Selçuk · Yrd. Doç. Dr. Betül Okuyan · Yrd. Doç. Dr. Filiz Özdemir

Ücret ve Kayıt

Eğitim ücreti KDV dahil 450 TL'dir..

Sabah kahvaltısı, ara ikramlar ve öğle yemeği de ücrete dahildir. Kayıtlar ve dekontlar Kocaeli Eczacı Odası tarafından alınacaktır. MÜSEM, eczaneler adına tutarı faturalayacaktır.

Eğitim ücretinin, MÜSEM’in banka hesabına (Halkbank Kuyubaşı Şubesi IBAN No: TR83 0001 2009 8660 0006 0001 35) "Kocaeli Eczacı Okulu - Eczacının Adı Soyadı" şeklinde belirtilerek yatırılması gerekmektedir. Halkbank Paraf Kart sahipleri 2 taksit halinde ödeme yapabileceklerdir. Kayıtlar ve ödeme MÜSEM tarafından alınacaktır. Kontenjan 50 kişidir.

Aşağıdaki formu doldurduktan ve ücreti ödedikten sonra formla birlikte nüfus cüzdan fotokopinizi musem.kayit@marmara.edu.tr adresine e-posta göndermeniz rica olunur. Belgeleri ulaşmayan kursiyerlerin kaydı tamamlanmamış sayılır.

Online kayıt olamayan öğrencilerimiz kayıt form ve evraklarını 216 349 00 13 no'lu faks numarasına gönderebilirler.

Online kayıt formunu indirmek için tıklayınız

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 23.08.2017 12:39:59 tarihinde güncellenmiştir.