Eczacılara Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı (İstanbul)

İstanbul Eczacı Odası, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Abbott firmasının işbirliği ile merkezimiz bünyesinde aşağıdaki eğitimler gerçekleştirilecektir. Eğitimler 30'ar saatlik 2 kur halinde toplam 60 saat olarak verilecektir. 60 saatlik 2 kuru tamamlayanlar sertifika, 30 saatlik 1 kuru tamamlayanlar ise katılım belgesi almaya hak kazanacaklardır. Eğitimin Modül 1’i tamamlanmış olup, Modül 2 başlayacaktır.

Kimler Katılmalı

Günümüzde eczacının hasta tedavisinde, eğitiminde ve izleminde daha aktif roller alması gerekliliği artık tartışılmaz bir gerçektir. Eczacının danışman rolünü ortaya koyabilmesi ve birinci basamak sağlık hizmeti veren bir mesleğin mensubu olarak hastalarına daha faydalı olabilmesi için bilgilerini sürekli güncellemesi ve yenilikleri takip etmesi son derece önemlidir. Bu amaca cevap verecek şekilde tasarlanmış olan eğitime, mesleğine değer katmak isteyen tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Tarih ve Saat

Daha sonra açıklanacaktır

Yer

İstanbul Eczacı Odası Merkezi 1. Kat Konferans Salonu (Mecidiyeköy)

Dersler

Obezite Tedavisinde Klinik Eczacının Rolü (2 saat) · Eczanelerde Karşılaşılan Dermatolojik Sorunlar (3 saat) · Depresyon ve Şizofreni Tedavisi (2 saat) · Depresyon ve Şizofreni Tedavisi (3 saat) · Gastroözofagial Reflü Tedavisi ve Eczacının Rolü (3 saat) · Eczanelerde Karşılaşılan Pediatrik Sorunlar (2 saat) · Yaşlanma ve Antioksidanlar (3 saat) · Hipertansiyon ve Antihipertansifler (2 saat) · Gebelik ve Laktasyon (2 saat) · Karaciğer ve Böbrek Yetmezliklerinde İlaç Kullanımı (2 saat) · Tiroid Fonksiyon Testleri - Vaka Çalışmaları (3 saat) · Antipatojenik İlaçlar: Bakteriyel Enfeksiyonların Kontrolü ve Tedavisi için Umut Vaat Eden Yeni Bir Yaklaşım (3 saat)

Eğitmenler

Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu · Prof. Dr. Göksel Şener · Prof. Dr. Gülgün Tınaz · Doç. Dr. Şule Rabuş · Doç. Dr. Mesut Sancar · Yrd. Doç. Dr. Betül Okuyan · Yrd. Doç. Dr. Özlem Özakpınar

Ücret ve Kayıt

Eğitim ücreti 1 kur için KDV dahil 400 TL'dir. Sabah kahvaltısı, ara ikramlar ve öğle yemeği de ücrete dahildir. Eğitim ücreti MÜSEM’in banka hesabına (Halkbank Kuyubaşı Şubesi IBAN No: TR83 0001 2009 8660 0006 0001 35) yatırılacaktır. Halkbank Paraf Kart sahipleri 2 taksit halinde ödeme yapabileceklerdir. Kayıtlar ve ödeme MÜSEM tarafından alınacaktır.

Aşağıdaki formu doldurduktan ve ücreti ödedikten sonra formla birlikte nüfus cüzdan fotokopinizi musem.kayit@marmara.edu.tr adresine e-posta göndermeniz rica olunur. Belgeleri ulaşmayan kurisyerlerin kaydı tamamlanmamış sayılır.

Online kayıt olamayan öğrencilerimiz kayıt form ve evraklarını 216 349 00 13 no'lu faks numarasına gönderebilirler.

Online kayıt formunu indirmek için tıklayınız

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 11.04.2017 14:16:04 tarihinde güncellenmiştir.