Eczacılara Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı (Bursa)

Bursa Eczacı Odası ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi işbirliği ile merkezimiz bünyesinde aşağıdaki eğitimler gerçekleştirilecektir. Eğitimler 30'ar saatlik 2 kur halinde toplam 60 saat olarak verilecektir. 60 saatlik 2 kuru tamamlayanlar sertifika, 30 saatlik 1 kuru tamamlayanlar ise katılım belgesi almaya hak kazanacaklardır. Eğitimin Modül 1’i tamamlanmış olup, Modül 2 başlayacaktır.

Kimler Katılmalı
Günümüzde eczacının hasta tedavisinde, eğitiminde ve izleminde daha aktif roller alması gerekliliği artık tartışılmaz bir gerçektir. Eczacının danışman rolünü ortaya koyabilmesi ve birinci basamak sağlık hizmeti veren bir mesleğin mensubu olarak hastalarına daha faydalı olabilmesi için bilgilerini sürekli güncellemesi ve yenilikleri takip etmesi son derece önemlidir. Bu amaca cevap verecek şekilde tasarlanmış olan eğitime, mesleğine değer katmak isteyen tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Daha sonra açıklanacaktır

Yer
BAOB Yerleşkesi Giriş Kat Toplantı Salonu

Dersler
Depresyon ve Şizofreni Tedavisi (3 saat) · Böbrek Fizyolojisi ve Hastalıkları, Nefrotik Sendrom-Vaka Çalışmaları (2 saat) · Biyokimyada Referans Değerler (2 saat) · Antikoagülan Tedavinin İzlemi (2 saat) · Gebelik ve Laktasyon (3 saat) · Romatoid Artrit Tedavisi (3 saat) · Diyabet Tedavisi ve Hasta Bilinçlendirilmesi (3 saat) · Diyabette Eczacının Rolü (2 saat) · Tiroid Fonksiyon Testleri - Vaka Çalışmaları (3 saat) · Kardiovasküler Bozukluklar ve Metabolik Sendrom: Güncel Tanı ve Kullanılan Biyokimyasal Testler (3 saat) · Obezite Tedavisinde Klinik Eczacının Rolü (3 saat) · Eczanelerde Karşılaşılan Dermatolojik Sorunlar (3 saat) · Karaciğer ve Böbrek Yetmezliklerinde İlaç Kullanımı (3 saat) · Çoklu İlaç Kullanımı (3 saat) · Çocuklarda Güvenli İlaç Kullanımı (3 saat) · Solunum Yolu Hastalıklarında Eczacının Rolü (3 saat) · Hipertansiyon ve Antihipertansifler (3 saat) · Yaşlanma ve Antioksidanlar (3 saat) · Vitamin Eksikliklerine Genel Bir Bakış; B12 - Folik Asit İlişkisi, İskelet ve İskelet Sistemi Dışı Etkileriyle D Vitamini ( 3 saat) · Tümör Belirteçleri (3 saat)

Eğitmenler
Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu · Prof. Dr. Göksel Şener · Prof. Dr. Fikriye Uras · Prof. Dr. Azize Şener · Doç. Dr. Şule Rabuş · Doç. Dr. Mesut Sancar · Doç. Dr. Kübra Elçioğlu ·Doç. Dr. Derya Özsavcı · Yrd. Doç. Dr. Betül Okuyan · Yrd. Doç. Dr. Özlem Bingöl Özakpınar · Yrd. Doç. Dr. Bahar Göker

Ücret ve Kayıt
Eğitim ücreti KDV dahil 500 TL'dir.

Sabah kahvaltısı, ara ikramlar ve öğle yemeği de ücrete dahildir. Kayıtlar ve dekontlar Bursa Eczacı Odası tarafından alınacaktır. MÜSEM, eczaneler adına tutarı faturalayacaktır.

Eğitim ücretinin, MÜSEM’in banka hesabına (Halkbank Kuyubaşı Şubesi IBAN No: TR83 0001 2009 8660 0006 0001 35) "Bursa Eczacı Okulu - Eczacının Adı Soyadı" şeklinde belirtilerek yatırılması gerekmektedir. Halkbank Paraf Kart sahipleri 2 taksit halinde ödeme yapabileceklerdir. Kayıtlar ve ödeme MÜSEM tarafından alınacaktır. Kontenjan 100 kişiliktir.

Aşağıdaki formu doldurduktan ve ücreti ödedikten sonra formla birlikte nüfus cüzdan fotokopinizi musem.kayit@marmara.edu.tr adresine e-posta göndermeniz rica olunur. Belgeleri ulaşmayan kursiyerlerin kaydı tamamlanmamış sayılır.

Online kayıt olamayan öğrencilerimiz kayıt form ve evraklarını 216 349 00 13 no'lu faks numarasına gönderebilirler.

Online kayıt formunu indirmek için tıklayınız

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 23.08.2017 12:40:34 tarihinde güncellenmiştir.