YÖKDİL ve YDS'ye Yönelik Arapça Dil Eğitim Programı

İlahiyat Fakültemiz ile işbirliği ile düzenlenecek olan YDS ve YÖKDİL Sınavlarına yönelik Arapça Dil Eğitim Programımız için önkayıtlar devam etmektedir. Eğitim programı 72 saattir.

İrtibat Telefonu

Öğr. Gör. Mahmut Sami Kanbaş

Ücret (KDV dahil)

Daha sonra açıklanacaktır.

Eğitim Zamanı

Cumartesi ve Pazar günleri saat 09:00-13:00 arası

Eğitim Yeri

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii Kültür Merkezi

Eğitim programı hakkında yukarıda belirtilen irtibat telefonu üzerinden bilgi alındıktan sonra önkayıt işlemi yapmanız önerilmektedir.

Kesin kayıt için çağrılan kursiyerlerin kayıtlarını Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde bulunan MÜSEM Kayıt Ofisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kesin kayıt işlemine gelirken 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı, üniversitemiz personeli veya öğrencisi iseniz üniversite kimlik belgenizi yanınızda getirmeyi lütfen unutmayınız.

Eğitim programlarına ilişkin ücret ödemeleri için havale, EFT ve kayıt merkezimizde nakit veya kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur.

Hesap Adı
Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Döner Sermaye İşletmesi
Halkbank Kuyubaşı Şubesi (Şube No: 9866)

IBAN No
TR83 0001 2009 8660 0006 0001 35

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 19.12.2018 15:51:06 tarihinde güncellenmiştir.