Aile Danışmanlığı Vaka Süpervizyonu Sertifika Programı

Aile Danışmanlığı alanındaki vakalarla çalışan meslek elemanlarının; danışma sürecini başlatma, danışanları problemleri üzerine çalışmaya sevk etme, danışma amaçları oluşturma, vakaya uygun kuram ve teknik seçme ve uygulama ve danışma sürecini etkin şekilde sonlandırma becerilerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Aile Danışmanlığı Vaka Süpervizyonu Sertifika Programı, 40 saat teorik ve 20 saat saha uygulaması olmak üzere toplam 60 saatten oluşmaktadır. Program sonunda, eğitimlerini başarı ile tamamlayan katılımcılara sertifika belgesi verilecektir. Program kontenjanı 20 kişi olup, 10 kişinin üzerindeki kayıtlarda program açılacaktır.

Program Önkoşulu

Psikolojik Danışman, Psikolog, Psikiyatrist ve Aile Danışmanı olup aktif olarak aile danışmanlığı yapan meslek çalışanları programa katılabilir.

Program Yeri

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü

Program Tarihi

19 Şubat - 06 Mayıs 2020 (Çarşamba günleri saat 18:00-21:30 arası)

Program Ücreti

1000 TL (KDV dahil)

Program Koordinatörü

Prof. Dr. Halil Ekşi

Program Süpervizörü

Doç. Dr. Durmuş Ümmet Kilis doğumludur. Marmara Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışma alanında 2003 yılında lisans, 2007 yılında yüksek lisans ve 2012 yılında doktora eğitimlerini tamamladı. Başlıca çalışma alanları arasında; bireysel ve çift/aile danışmanlığı uygulamaları, grupla psikolojik danışma, psikolojik danışmada postmodern yaklaşımlar, değerler eğitimi, eğitim psikolojisi vb. bulunmaktadır. Uzmanlık alanı çerçevesinde, yetişkinlerle bireysel danışma ve çift ve ailelerle danışma çalışmalarını yürütmektedir. Halen aynı bölümde öğretim elemanı olarak görev yapmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için
dummet@marmara.edu.tr

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 03.10.2019 13:26:11 tarihinde güncellenmiştir.