Finansal Kurumlar Birliği Temel Uzmanlık İkinci Dönem Sertifika Töreni gerçekleştirildi.

Finansal Kurumlar Birliği ve Üniversitemiz Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Finansal Kurumlarda Temel Uzmanlık sertifika programımız ikinci dönem sertifika töreni Finansal Kurumlar Birliği merkezinde 23 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Osman Zeki Özger, M.Ü. Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erişah Arıcan, M.Ü. Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Çatıkkaş ve merkez müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ile sektör temsilcisi firma yöneticileri katıldı.

Dereceye giren katılımcılar önce olmak üzere eğitim programında başarılı olan tüm katılımcılara sertifikalarının verildiği törende açılış konuşmasını yapan BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, bu tür uzmanlık eğitimlerinin önemine vurgu yaparak sayılarının artması gerektiğinin altını çizdi. Merkez müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ise törendeki konuşmasında, üçüncü dönem eğitimlerimizin Şubat 2016'da başlayacağını belirterek başarılı olan katılımcıları kutladı. Sertifika töreni kokteyl ile sona erdi.