Beşiktaş Belediyesi personeli için hazırlanan Zabıta Personeli Eğitim Programı başladı.

Merkezimiz tarafından 26-28 Eylül 2017 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi’nin talebi üzerine düzenlenen Zabıta Personeli Eğitim Programı, Beşiktaş Belediye Başkanlığı Binası’nda Yrd. Doç. Dr. İlker Akgün’ün verdiği “Endüstri IV Kapsamında Belediyecilikteki Yenilikler ve Fırsatlar” dersi ile başladı.

Üniversitemiz İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü, Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü ve Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESKAR) işbirliği ile hazırlanan eğitim müfredatı ile Beşiktaş Belediyesi zabıta personelinin yetkinliklerinin arttırılması ve yenilikçi niteliklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

“Matriks Örgüt Yapısı, Sağladığı Verimlilik ile Yerel Yönetim Uygulamaları”, “Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi”, “Etkili İletişim”, “Yeni Belediyecilik”, “Toplumsal Cinsiyet ve Mobbing”, “Türk Ceza Kanunu’nda Kadına Karşı Şiddete İlişkin Suç Tipleri”, “Toplumsal Cinsiyet ve Şiddet I ve II”, “Ekonomik Kalkınma, İşgücü Piyasaları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” ile “Toplumsal Cinsiyet ve Dil” derslerinin verileceği programda Prof. Dr. Müjdelen Yener, Prof. Dr. M. Erdem Özdemir, Doç. Dr. Aylin Akpınar, Yrd. Doç. Dr. Gülfem Pamuk Şiviloğlu, Yrd. Doç. Dr. Yasemin Özerkek, Dr. Müge Yazgan, Dr. Yeliz Kuşay, Öğr. Gör. Murat Daoudov ve Öğr. Gör. İrem Konca görev alacak.