Arabuluculuk Eğitim Programlarımızın koordinatörü Prof. Dr. Talat Canbolat editörlüğünde hazırlanan İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi Kaynak e-Kitabı yayınlandı.

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi'nde kaynak olarak kullanılacak e-kitap, Arabuluculuk eğitim programlarımızın koordinatörü Prof. Dr. Talat Canbolat editörlüğünde yayınlandı. Eğitim programımızda ders verecek olan Doç. Dr. Saim Ocak, Arb. Av. Erol Koç ve Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Aybüke Karaca'nın yazarları arasında yer aldığı esere Arabuluculuk Daire Başkanlığı'nın sitesinden ulaşılabilir.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 02.12.2017 00:55:36 tarihinde güncellenmiştir.