HAKKIMIZDA

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'na bağlı olarak 14 Aralık 2000 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle faaliyetlerine başlamıştır.

Marmara Üniversitesi'nde önlisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında kalan alanlarda yaşam boyu öğrenim anlayışına paralel ve dünya standartlarında eğitim vermeyi amaçlayan merkezimizde bugüne çeşitli alanlarda birçok sertifika eğitim programı düzenlemiştir. Üniversitemizin kalite ve standartlarının sürekli gözetildiği eğitim programlarımızda, teorik eğitimi uygulama eğitimi ile birleştirerek katılımcıların gerekli bilgi ve becerileri kazanmaları hedeflenmekte ve katılımcıların kariyer gelişimine katkı sağlanmaktadır.

Bu çerçevede merkezimiz, kişisel eğitimlerin yanısıra kamu ve özel sektör kuruluşları ile yurtdışındaki kişi ve kurumlara ihtiyaç duydukları alanlarda, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim programları, kurslar, seminer ve konferanslar düzenlemekte; bu faaliyetlerin koordinasyonunu sağlamakta ve bu alanda üniversitemiz olanaklarının tanıtımını yapmaktadır.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 25.01.2024 10:47:04 tarihinde güncellenmiştir.