Turkcell Akademi ve Business Management Institute işbirliği ile Turkcell çalışanlarına yönelik düzenlenen Perakende ve Mağaza Yönetimi Sertifika Eğitim Programı başladı.

Merkezimiz, Turkcell Akademi ve Business Management Institute işbirliği ile perakende sektöründeki ihtiyaca yönelik olarak tasarlanan Perakende ve Mağaza Yönetimi eğitimi, Turkcell mağaza yöneticileri ve çalışanlarına yönelik verilmeye başlandı. 09 Nisan 2018 tarihinde başlayan eğitim programının, Haziran sonu itibari ile 525 katılımcı ile tamamlanması planlanmaktadır. Bu eğitim programında, perakendecilik ve mağazacılık alanında akademik ve pratik çalışmalar ile perakende sektörü çalışanlarının yetkinliklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Eğitim sonrasında gerçekleşecek sınavda başarılı olan katılımcılara Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Perakende ve Mağaza Yönetimi Eğitim Programı sertifikası verilecektir.

Eğitim içeriği perakende sektörünün ihtiyacına yönelik olarak pazarlamada güncel yaklaşımlar, satış yönetimi, satış teknikleri, satış iletişimi, perakendecilikte bütünleşik pazarlama iletişimi, satışta ikna, diksiyon, perakende yönetiminde ürün-kategori ve marka yönetimi, perakendecilikte maliyet yönetimi, örgütsel psikoloji, rekabet, fiyat ve müşteri değeri yaratma gibi birçok konuyu kapsamayan yoğun bir program olarak tasarlandı. Akademik koordinatörlüğü Dr. Öğr. Üyesi Nevin Karabıyık Yerden tarafından gerçekleştirilirken programın eğitmen kadrosu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Atatürk Eğitim Fakültesi , Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda görev alan Prof. Dr. Nurhan Tosun, Prof. Dr. Mert Uydacı, Prof. Dr. Gülpınar Kelemci, Doç. Dr. Levent Çinko, Doç. Dr. Server Demirci, Doç. Dr. Arif Orçun Söylemez, Dr. Öğr. Üyesi Selda Ene, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Uzmanoğu, Dr. Öğr. Üyesi Ozan Bakır, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Halvaşi, Dr. Rafet Aykut Akay ve Dr. Merve Çerçi gibi alanında uzman akademisyenlerden oluşmaktadır.

Bu sayfa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından en son 24.04.2018 15:12:48 tarihinde güncellenmiştir.