Sporda Çocuk Koruma Eğitim Programı Sertifika Töreni Fenerbahçe Ülker Stadı'nda gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü altyapı antrenörlerine yönelik düzenlenen “Sporda Çocuk Koruma Eğitim Programı” sertifika dağıtım töreni 02 Mart 2016 tarihinde Fenerbahçe Arena Stadı’nda bulunan 1907 Tribünü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Fenerbahçe Spor Kulübü Altyapı Genel Koordinatörü Müjdat Yetkiner, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Salih Pınar, Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ile programda eğitim veren öğretim üyeleri ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan antrenörler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Genel Koordinatör Müjdat Yetkiner, aldıkları eğitimin kendileri için anayasa hükmünde olduğunu ve buna sadık kalacaklarının sözünü verdi. MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ise yaptığı konuşmada, Türkiye’nin güzide kulüplerinden Fenerbahçe ile böylesi bir işbirliği içinde olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek eğiticilerin eğitimine özellikle önem verdiklerinin altını çizdi.

Yılmaz ayrıca Marmara Üniversitesi’nin büyük bir üniversite olduğunu; programda sadece Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyelerinin değil, üniversitemizin Tıp ve İletişim fakültelerinden hocalarımızın da ders verdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’ın “efsane libero” Müjdat Yetkiner’e sertifikasını  kendisinin takdim ettiği tören sertifika dağıtımının ardından verilen kokteylle son buldu.