Meslek içi eğitimlerini tamamlayan Kocaeli Eczacı Odası üyesi eczacılar sertifikalarını aldı.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Kocaeli Eczacı Odası ile Merkezimiz işbirliği ile gerçekleştirilen Eczacılara Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı sertifika töreni 02 Nisan 2017 tarihinde Sapanca'da gerçekleştirildi. Törene Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel, Kocaeli Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bilal Arpacı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener, ESKAR Müdürü Prof. Dr. Gülay Akgül Yılmaz, Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, programda ders veren öğretim üyeleri ve koordinatörler ile sertifika almaya hak kazanan Kocaeli Eczacı Odası üyesi eczacılar ve yakınları katıldı.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Küçükgüzel törende yaptığı konuşmada, fakültelerindeki eğitimin artık akredite olduğunu ve sertifika alan eczacıların çocuklarını üniversite tercihleri sırasında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne gönül rahatlığıyla yönlendirebileceklerini ve tercih kılavuzunda yapılan ek açıklamalarda fakültenin akredite olduğunu görebileceklerini belirtti.

Kocaeli Eczacı Odası Başkanı Bilal Arpacı ise programın gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek programda emeği geçen öğretim üyelerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz da konuşmasında Kocaeli Eczacı Odası ile sertifika almaya hak kazanan oda üyesi eczacıları yaşamboyu öğrenme felsefesini benimsemeleri ve yeniliklere açık olmaları sebebiyle tebrik ederek sertifikalarının hayırlı olmasını ve kendilerine bol kazanç getirmesini diledi. Müdürümüz ayrıca başarılı bir sertifika töreni organizasyonu gerçekletiren Kocaeli Eczacı Odası ile sertifika programında emeği geçen koordinatör ve öğretim üyelerine şükranlarını sunduğunu ifade etti.