Meslek içi eğitimlerini tamamlayan İstanbul Eczacı Odası üyesi eczacılar sertifikalarını aldı.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, İstanbul Eczacı Odası ile Merkezimiz işbirliği ile gerçekleştirilen Eczacılara Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı sertifika töreni 16 Mayıs 2017 tarihinde Haydarpaşa Kampüsümüzde bulunan Eczacılık Fakültemiz'de gerçekleştirildi. Törene Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Zafer Cenap Sarıalioğlu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener ve Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ile programda ders veren öğretim üyeleri ve sertifika almaya hak kazanan İstanbul Eczacı Odası üyesi eczacılar katıldı.