İstanbul Büyükşehir Belediyesi İşyeri Hekimlerine Yönelik Eğitimi Programı sertifika töreni gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Merkezimiz ve Marmara Üniversitesi Hipertansiyon ve Ateroskleroz Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİPAM) işbirliği ile düzenlenen İşyeri Hekimlerine Yönelik (2017) Güncelleme Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan doktorlar 22 Eylül 2017 tarihinde Fethipaşa Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın, HİPAM Müdürü Prof. Dr. Ali Serdar Fak, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Süleyman Bakan, Müdür Yardımcısı Gülten Özcan, Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürü Dr. Gülişah Molla ile MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Özgür Akpınar ve İdari ve Akademik Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Müge Yazgan katıldı.

Törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın, üniversitelerin verdikleri eğitim ve yaptıkları bilimsel araştırmaların yanında topluma hizmet projelerinde yer almalarının önemine vurgu yaptı. HİPAM Müdürü Prof. Dr. Ali Serdar Fak ise işyeri hekimlerinin bu projede olduğu gibi bilgilerini daha sık aralıklarla güncellemelerinin yararlı olacağını belirtti.

Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ise törende yaptığı konuşmada, MÜSEM'in misyonu doğrultusunda sağlık alanında da yaşamboyu eğitim projelerini gerçekleştirdiğini; bu alanda meme hemşireliğinden deney hayvanlarının yetiştirilmesine, yabancı hekimlerin gözlemci hekim olarak eğitilmesinden eczacıların meslek içi eğitimlerine kadar çeşitli alanlarda eğitim programlarının sürdürüldüğünü söyledi. Tören katılımcılara sertifikalarının dağıtımı ile sona erdi.